HOBEA-Germany szoptatópárna (nyereményem) * Stillkissen (mein Gewinn)

Részt vettem a havonta rendezett Happy Friday nyerményjátékon a Happy Mom-tól, és egyike voltam a szerencsés nyerteseknek. A HOBEA-Germany-től kaptam egy szoptatópárnát sok extrával (utalvány, tájékoztató, toll és képeslapok).

A szoptatópárna mintázatát saját magam választhattam ki a kínálatunkból. Ez a párna nem csak szoptatáshoz, hanem mint oldalt alvós párna, nyakpárna, vagy pozícionáló párnaként a babának is megfelelő.
Egy utalványt azonnal felhasználtam és vásároltam egy dekorációs párnát ugyanabban a dizájnban és egy pár bőr mászócipőt.Ich habe teilgenommen an den monatlichen Happy Friday Gewinnspiel von Happy Mom, und ich war eine den glücklichen Gewinnern. Ich habe von HOBEA-Germany ein neues Stillkissen bekommen mit viele Extras (Gutscheine, Prospekte, Stift und Postkarten).
Das Muster des Stillkissen dürfte ich selber raussuchen aus das Sortiment. Diese Kissen eignet sich nicht nur zum Stillen, sondern nützlich auch als Seitenschlafkissen, Nackenkissen oder Lagerungskissen. Für das Baby super geeignet.
Ich habe gleich ein Gutschein eingelöst und ein Dekokissen mit dem selber Design und ein paar Leder Krabbelschuhe gekauft.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

“HOBEA-Germany szoptatópárna (nyereményem) * Stillkissen (mein Gewinn)” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.