Dm hajszínező doboz tesztelés* Dm Haar Colorationsbox testen

Mint Dm Hírlevél-előfizető lehetőséget kaptam, a réell’e Farbbrillanz-termék és a Balea festett hajra való ápoló termékek ingyenes tesztelésére.
A csomag tartalmaz:
egy ráell’e Intensiv Color Creme hajfestéket;
egy Color Schutz sampont;
egy Color Schutz hajöblítőt és
egy Color Schutz 1 perces intenzív kúrát. Ez egy igazán szép szett.Egyik barátnőmmel együtt teszteltük. Az én hajszínem most rezes, így nem illik a sötét barna hajfesték hozzá. De szerencsére a barátnőmnek barna a haja és éppen festeni is akarta. Ezt ki is használtuk, hogy véleményt tudjuk alkotni a termékekről.

A festék illata alig volt érezhető, nem váltott ki allergiás reakciót használat közben. A festékfelvivő tubusban könnyen előlehetett készíteni a hajfestéket és a tubus megkönnyítette a festék egyenletes felvitelét a hajra. A végeredmény is megfelelő lett. A hajtőt és az ősz hajszálakat is szépen elfedte. Als Dm Newsletter-Abonnentin hatte ich die Chance, die Farbbrillanz-Produkte von réell’e und Pflegeprodukte für gefärbte Haare von Balea gratis zu testen.
Das Paket enthält:
eine Intensiv Color Creme Haarfarbe von réell’e;
eine Color Schutz Shampoo;
eine Color Schutz Spülung und
eine Color Schutz 1-Minute Intensiv-Kur. Das ist ein sehr schönes Set.
Ich habe es zusammen mit eine meine Freundin getestet. Meine Haarfarbe ist jetzt eher in Richtung Kupfer, also es passt nicht mit dunkel Braun zusammen. Aber zum Glück meine Freundin hat braune Haare und sie wollte auch grade ihre Haare färben lassen. Wir haben es ausgenutzt, damit wir unsere Meinungen über die Produkte bilden können.
Der Duft der Farbe war kaum zum spüren, und hat keine Allergie ausgelöst während der Nutzung. In der Farbaufträge Flasche könnte ich leicht die Farbe vorbereiten und das hat leichtgemacht gleichmäßig zu auftragen. Das Endergebnis war akzeptable, und die Farbe hat die grauen Haare auch schön bedeckt.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.