Guhl hosszantartó volumen növelő sampon és balzsam tesztelése * Guhl Langzeit Volumen Shampoo und Spülung testen

A Guhl hosszantartó volumen növelő széria a vékony, erőtlen és lapos hajra lett kitalálva. A Guhl-nak és a Freundin Trend Lounge-nak köszönhetően lehetőségem van tesztelni.

A kék lótusz és a Biotin-vitamin B-Komplex gondoskodik a tartós erőteljes volumenért. Szerettem volna, hogy a hajam teltebbnek és terjedelmesebbnek tűnjön. Úgy látszik, hogy ez a sampon és balzsam megadja ezt, amit ígér.
A hajam valóban terjedelmesebbnek néz kis és puhábbnak érződik. Az illat elég frissítő és nagyon tetszik. Sokáig, a mosás utáni második nap is érezhető. A mosás után, még nedvesen is könnyen kifésülhető. Végezetül, ami még nekem nagyon fontos, hogy lassabban zsírosodik a hajam.Die Guhl Langzeit Volumen Serie ist für feines, kraftloses oder plattes Haar entwickelt. Dank Guhl und Freundin Trend Lounge könnte ich auch diese Produkt testen.
Blauem Lotus und einem Biotin-Vitamin B-Komplex sorgen für anhaltend kraftvolles Volumen. Ich habe für mein Haar mehr Fülle und Volumen gewünscht. Es scheint so, dass dieses Shampoo und Spülung mir es gibt, was sie verspricht.
Meine Haare sehen tatsächlich voluminöser aus und fühlen sich weicher an. Der Duft ist sehr erfrischend und gefällt mir sehr gut. Er halt lange, bis der zweite Tage nach dem waschen auch noch fühlbar. Nach dem waschen, noch nass lassen sich auch meine Haare sehr leicht durchkämmen. Zum Schluss, was mir noch sehr wichtig ist, dass ich langsamer fettige Haare bekomme.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.