Takarítás a YOU tisztítószerekkel * Putzen mit YOU Reiniger

A YOU takarítószer gyártók szerint a YOU egy inteligens, természetes és nagy tisztítóképességű. Végre egy tisztítószer, ami az embereknek és a környezetnek is kíméletes. 6 termékük elérhető, amiket a háztartásunkban használhatunk:
 YOU konyhai tisztitó
 YOU higéniai tisztitó
 YOU üvegtisztító
 YOU fürdőszobai tisztitó
 YOU mosogatószer Mint Splash
 YOU mosogatószer Vitamin CocktailA YOU tisztitószerek 100 %-ig növényi összetevőkből (illóolaj) állnak, amik az embereknek és a természetnek is kíméletesek.
A YOU tisztitószerek biológiailag 100 %-ig lebomlanak, nem károsítva a nyálkahártyát és a bőrt sem, és a környezetre károsító tulajdonságok nélkül. A gyártó minimum egy olyan tisztító hatást ígér, amilyet más gyártók szintetikus összetételű termékei.
Nézzük, hogy nálunk hogy válltak be:
A konyhai tisztító
Ráfújtam a kezelendő felületre, és pár percig hatni hagytam. Majd egy nedves szivaccsal utána töröltem és szárazra töröltem. A YOU konyhai tisztító jó eredményt hozott. Eltávolította a vízkő- és zsírfoltokat, valamint a főzéstől származó nyomokat. Mellette még friss, gyümölcsös illata van.
A higéniai tisztító
Feltételezhetően a baktériumok 99,999 %-át hatástalanítja. Én leingkább a WC-nket, az ajtókilincseket, villanykapcsolókat és a szemeteseket fertőtlenítem vele. De nem mindent egyszerre, mert többszöri permetezés után már nem olyan kellemes az illata számomra.
Az üvegtisztító
Nyolc ablak és egy erkélyajtónk van a lakásban, de ezzel a tisztítószerrel az érzékenyebb felületeket is, mint a Tv, Tablet, Okostelefon és a többin is lehet használni. Mindenen kipróbáltam és engem meggyőzött a YOU üvegtisztító. Gyorsan, egyszerüen és csíkmentesen lehet vele takarítani. Még az illatát is szupernek találom, kellemesen frissítő.
A fürdőszobai tisztító
A mosdókagylón és az amaturon egy rövid hatóidő és súrolás után eredményes volt a tisztítószer. A zuhanykabinban már nem volt olyan meggyőző. Lehetne egy kicsit erősebb hatású. Az illata nem volt zavaró, még jobb is volt mint az eddigi tisztitószereké.
Az összes ilyen szórófejes tisztitószerkhez létezik utántöltő, vagyis elég egyszer palackkal megvásárolni, utána már csak az utántöltőt. Az utántöltők még minimum 25 %-kal olcsóbbak is a palacknál, a csomagolóanyag csökkenésének és a szükségtelen vízszállítás elesésének köszönhetően. A kis utántöltőket (por) csak 500 ml vízzel kell összekeverni. Így a szórófejes palackot mindig újra tudjuk használni.
A mosogatószerek
A YOU-nak két féle mosogatószere van, az egyiknek enyhe mentás illata és a másiknak citromos illata van. Mindkettő kellőképpen habzik egy eredményes mosogatáshoz. Jó benyomást keltettek, csak az illatukat találjuk érdekesnek. A mentás jobb mint a citromos ennél a mosogatószernél, de lehetne jobb vagy teljesen illatmentes.

Mindegyik közül az üvegtisztító nyerte el legjobban a tetszésemet, talán mert korábban a tükör- és az ablaktakarításnál idegesítettem fel magam… De most már minden sokkal egyszerűbb lett a YOU-nak köszönhetően.Laut YOU Reiniger Hersteller, YOU ist intelligent, natürlich und reinigungsstark. Endlich Reinigungsmittel, die schonend für Mensch und Umwelt sind. Sie haben 6 Produkte für uns, was wir im Haushalt benutzen können:
 YOU Küchenreiniger
 YOU Hygienereiniger
 YOU Glasreiniger
 YOU Badreiniger
 YOU Spühlmittel Mint Splash
 YOU Spühlmittel Vitamin Cocktail

Die YOU Reiniger werden zu 100 % aus pflanzlichen Wirkstoffen (ätherische Öle etc.) hergestellt, die schonend für Mensch und Umwelt sind.
Die YOU Reiniger sind zu 100 % biologisch abbaubar, sie schädigen keine Schleimhäute und Haut und ohne schädliche Eigenschaften für die Umwelt. Der Hersteller verspricht eine mindestens so gute Reinigungswirkung, wie Produkte mit synthetischen Wirkstoffen von anderen Herstellern.
Sehen wir, wie sind sie bei mir funktioniert:
Der Küchenreiniger
Ich habe es auf die verschmutzte Fläche aufgesprüht, und ein paar Minute einwirken gelassen. Dann habe ich es mit eine feuchte Schwamm nachgewischt und getrocknet. Die Wirkung des YOU Küchenreinigers war sehr gut. Er entfernte die Kalk- und Fettflecken, sowie weitere Verschmutzungen vom Kochen & Co. rückstandslos. Dabei hat er auch noch einen frischen, fruchtigen Duft.
Hygienereiniger
Es soll vermeintlich 99,999 % der Bakterien abtöten. Ich desinfiziere damit meistens unsere Toilette, Türklinken, Lichtschalter und Mülleimer. Aber nicht alles auf ein mal, weil nach mehrere sprühen das Geruch ist mir nicht mehr so angenehm.
Der Glasreiniger
Wir haben in unserer Wohnung acht Fenster und 1 Balkontür, aber ferner kann man ihn auch zum Reinigen von empfindlichen Oberflächen wie Fernseher, Tablets, Smartphones und Co. benutzen. Ich habe es bei allem ausprobiert und ich bin ein Fan von der YOU Glasreiniger geworden. Es reinigt schnell, einfach und streifenfrei. Den Duft finde ich auch noch toll, sehr erfrischend.
Der Badereiniger
Am Waschbecken und den Armaturen funktionierte der Reiniger nach kurzer Einwirkzeit und schruppen ganz hervorragend. In der Duschkabine jedoch konnte er nicht ganz überzeugen. Diese Reiniger könnte noch etwas stärker sein. Den Duft hat mir gar nicht gestört, es war sogar noch besser als ich bisher benutzt hatte.
Zur alle dieser Reiniger mit Sprühflasche gibt es Nachfüller, also wir brauchen nur einmal mit Flasche kaufen, dann weiter nur das Nachfüller nachkaufen. Die Nachfüller sind auch noch ca. 25% günstiger als die Flaschen, dank der Ersparnis durch den Wegfall unnötigen Wassertransports und der Vermeidung von Verpackung. Die kleinen Nachfüllpackungen (Pulver) soll einfach mit 500 ml Wasser angerührt werden. So können die Sprühflaschen immer weiter benutzt werden.
Das Spülmittel
YOU hat zwei Sorte Spülmittel, eine ist mit leichten Minze Duft und eine ist mit Zitrus Duft. Beide schaumen sich optimal zur effizienten Reinigung. Sie machen ein gute Eindruck beim Spülen, nur das Duft finden wir Interessant. Der Minze Duft finden wir viel besser als Zitrus bei diese Spühlmittel, aber es könnte noch etwas besser oder ganz ohne sein.

Von allem hat mir die Glasreiniger gefallen, vielleicht weil ich vorher mit die Spiegel und Fenster Reinigung mich meist geärgert habe… Aber jetzt ist alles viel einfacher geworden dank YOU.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.