Tele a naptár a látogatókkal * Unser Kalender ist voll mit Besucher

Családunk nagy részétől több mint 600 és 900 km-re élünk. Manapság a munkahelyek és a jobb életszínvonal keresése távkapcsolatba sodorja a családokat. Sokkal nagyobbnak tűnik ez a távolság most, hogy Jasmin megszületett.A kicsi babával még nem szívesen utazunk ilyen nagy távolságot. Éppen ezért családunkból és barátaink közül sokan meglátogatnak minket, hogy Jaminnal személyesen megismerkedjenek. Ezt sokra becsüljük, és nagyon boldoggá tesz minket, hogy ilyen sokan eljutnak hozzánk.
Mi először Karácsonykor tudunk Magyarországra utazni, hogy mindenkit meglátogassunk, de ekkor Jasmin már majdnem fél éves lesz…
Mindenesetre a naptárunk szépen megtelik a vendégekkel, akiknek a sok szép ajándékokat is köszönünk!Wir wohnen von unsere Familie mehr als 600 und 900 km entfernt. Heutzutage die Arbeitsplätze und die Suche nach eine bessere Lebensqualität, zwingt die Familien in so große Fernbeziehungen. Mit das kleine Baby möchten wir noch nicht so große Strecke fahren. Deshalb viele von unsere Familienmitglied und Freunde besuchen uns, damit sie Jasmin persönlich kennenlernen. Das schätzen wir sehr und freuen uns dafür, dass so viele von ihm kommen können.
Wir fahren erst am Weihnachten nach Ungarn Alle mal besuchen, aber Jasmin wird schon fast halbes Jahr alt sein…
Immerhin unsere Kalender erfühlt sich mit Besucher, denen wir die viele schöne Geschenke uns bedanken können.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.