Leicht&Cross Knusperbrote: Finom és egészséges * Lecker und Gesund

A Brandnooz-on keresztül lehetőségünk volt a Leicht&Cross ‚Knusperbrote‘-ját megkóstolni. 5 változatát kaptuk meg a 7 különbözőből, amit kínálnak. És ezek között volt az új „quinoa“ és „hajdina“ változatú Knusperbrote.

Wir dürften über Brandnooz die leckeren Knusperbrote von Leicht&Cross verkosten. 5 Sorten haben wir bekommen aus dem 7 verschiedene, was sie anbieten. Und dabei waren auch die neuen Knusperbrote in den Sorten „Quinoa“ und „Buchweizen“.

Gyorsan és finoman elkészítve minden ízlésnek megfelelően a ‚Knusperbrot‘ egy könnyű rágcsálnivaló napközben. Csak egy kis kreativitásra van szükség. Reggelire vagy vacsorára körülbelül egy fél csomagnyira van egy embernek szüksége, hogy jól lakjon. Ezt nem találom rossznak, mert egy csomag 0,99-1,29 €-ba kerül. A vékony, ropogós diétás kenyér kategóriába tartoznak. Egészségesek és proteinokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

Schnell und lecker belegt für alle Geschmack sind die Knusperbrote ein leichter Snack für zwischendurch. Es braucht nur ein bisschen Kreativität. Als Frühstück oder Abendessen zum Satt werden brauch man übrigens circa eine halbe Packung pro Person. Was ich auch nicht schlimm finde, weil eine Packung 0,99-1,29 € kostet. Sie gehören in der Kategorie Knäckebrote. Sie sind auch noch Gesund und erhalten Proteine, Vitamine und Mineralien.

Nekünk tényleg ízlenek és a velünk tesztelőknek is tetszik. De a fajták között nem tudtunk ízben igazán külömbséget megállapítani. Kinézetben már akad külömbség, némelyik vastagabb vagy egy kicsit szélesebb, és a színük is különbözik egy kicsit. Mindent összevetve néha tökéletes alternatíva a normál kenyér vagy zsömle helyett. Egy csomaggal mindig lesz a szekrényben. Jó megoldás abban az esetben, ha elfelejtettünk kenyeret venni.

Uns schmecken sie wirklich sehr gut und bei unsere mit Tester kommen auch gut an. Aber zwischen die Sorten finden wir im Geschmack kaum Unterscheid. Im Aussehen gibst es schon etwas Unterscheid, manche sind dicker oder ein kleines bissen breiter, und die Farbe sind bissen verschiedene. Alles im allem sie sind manchmal ein perfekte Alternative anstatt ein normales Brot oder Semmel. Eine Packung wird immer bei uns in dem Schrank liegen. Es ist ein gute Lösung zu dem Fall wenn wir das Brot zu kaufen vergessen.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.