Baba nyak-úszógumi és a fürdés * Der Baby Hals-Schwimmring und die Badezeit

Hogyan fürdetitek a kisbabát, mikor már nem nagyon fér bele a baba-kádba, de még nem tud ülni és néha már több időt hagynátok neki, hogy a vízzel barátkozzon, mint egy gyors mozsdás? Nekünk erre bevált a nyakúszógumi és a nagy kád.

Wie badet ihr eure Baby, wenn sie nur ganz eng in der Baby-Badewanne rein passt, aber noch nicht sitzen kann, und manchmal wollt ihr ein bisschen mehr Zeit für sie lassen mit dem Wasser anfreunden, als ein schnelles waschen? Uns war das Baby Hals-Schwimmring und das große Badewanne ein perfekte Lösung.

Először szkeptikus voltam, de jó pár videót lehet a neten találni, hogy a babák, már az egészen picik is, mennyire élvezik, amikor ezzel fürdenek. Gondoltam, hogy egy próbát megér. Legfeljebb nem fogja szeretni, de neki bejött. Már egész kicsi kora óta hetente egyszer, vagy az apukájával, vagy velem így fürdött Jasmin a nagy kádban.

Erst war ich skeptisch, aber ganz viele Videos kann man auf dem Internet finden, wie der Babys, auch schon die ganz Kleinen, es genießen, wenn sie damit baden. Dachte ich, es ist ein Probe Wert. Schlimmstenfalls wird sie es nicht mögen, aber es gefällt ihr. Schon seit sie ganz klein war badet Jasmin einmal in der Woche, entweder mit ihre Papa, oder mit mir so in der große Badewanne. 

A tépőzáras megoldás a tarkójánál nagyon praktikus. Észre se veszi, amikor ráadjuk. Az állának van egy mélyedés kialakítva, így kényelmesen érzi magát benne. Ezzel kedvére fickándozhat a vízben. Nekünk meg mind a két kezünk szabad a fürdés közben, mert nem kell tartani a fejét. Nagyon szeretném, ha Jázmin jól és biztonságban érezné magát és nem félne később a nagy vízben. Hamarosan baba-úszás tanfolyamra is járni fogunk.

Der Klettverschluss unter dem Hinterkopf ist sehr praktisch. Sie merkt es nicht, wenn wir es auf sie anziehen. Es gibt eine Vertiefung für ihr Kinn, so es ganz bequem für sie. Mit diesem, humpelt sie im Wasser wie sie es will. Unsere beiden Hände sind frei wehrend das Baden, weil wir brauchen nicht ihre Kopf halten. Ich möchte es so sehr, wenn Jasmin sich gut und sicher fühlt und kein Angst hat später in der große Wasser. Bald gehen wir auf Baby-Schwimm Kurs.

Bitte folge und like uns * Kérlek kövess és Like-olj minket:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.